Voucher cadou

Voucher foto cadou

Vrei sa daruiesti un cadou frumos unei persoane apropiate? Daruieste-i amintiri! Nimic nu poate fi mai potrivit daca vrei sa faci un cadou inedit unei persoane dragi, decat un voucher cadou cu o sesiune foto.

Daca se apropie un moment special, cineva drag urmeaza sa nasca sau pur si simplu vrei sa daruiesti ceva unei persoane importante din viata ta, atunci este momentul sa-mi scrii. Tu vei alege pachetul cu sedinta foto, iar noi iti trimitem voucherul la adresa dorita. Poti oferi un Voucher cadou pentru o sedinta foto de nou-nascut, pentru o sedinta foto de maternitate sau pentru o sedinta foto de bebelusi sau copii. Valoarea Voucherului este egala cu valoarea sesiunii foto pe care o alegi.

Voucher cadou

Special pentru tine

Momentele importante in viata, nu pot fi lasate sa treaca pur si simplu. Daruieste fotografii artistice, pline de emotie si unicitate si cu siguranta vei aduce zambetul pe buze persoanelor dragi din viata ta.

Solicita voucher

Testimoniale

Contacteaza-ma

Te invit in studioul meu din Bucuresti, pentru a crea impreuna amintiri de nepretuit pentru tine. Daca vrei sa stabilesti o intalnire, ma poti contacta aici