Despre mine

Despre mine

Fotografia este despre emotie, empatie, pasiune pentru frumos. Astfel, cu multa inspiratie si creativitate, fotografia se preface intr-o expresie a imaginatiei.

Gabriela Rusu – Newborn & Family Photography a luat nastere din pasiunea pentru fotografie.

Intotdeauna am incercat sa-mi creez o identitate aparte in lumea fascinanta a fotografiei, insa pasiunea pentru fotografia de nou-nascut a fost ca o gura de aer proaspat care m-a facut sa inteleg diferenta dintre fotografie si poza, frumos si sublim, arta si profesie.

Am avut si m-am bazat intotdeauna pe un aliat puternic…creativitatea. Sunt de parere ca unele lucruri nu pot fi vazute decat prin ochii unui fotograf priceput, unele stari si ganduri nu pot fi surprinse decat de obiectivul unui fotograf profesionist, pentru care fotografia intruchipeaza intai de toate o vocatie si abia apoi o profesie.

Misiunea mea este de a realiza fotografii cu adevarat memorabile, care trezesc emotii de fiecare data cand sunt revazute. Pentru mine, ‘uneltele’ care transforma fotografia intr-un miracol sunt emotia, empatia si pasiunea pentru frumos. Astfel, cu multa inspiratie si creativitate, fotografia se preface intr-o expresie a imaginatiei.

Te astept sa ne cunoastem si sa transpunem totul intr-o frumoasa poveste de care te vei reindragosti de fiecare data cand o vei revedea.

Din portofoliul meu

Primele zile din viata bebelusului tau sunt insotite de atat de multe schimbari. Iar tu vei descoperi lumea prin ochii lui. Si pentru ca timpul trece necrutator si repede si stii cat de pretioase sunt aceste momente, iti doresti sa poti imortaliza clipele ce vor pastra vie amintirea legaturii cu puiul tau.

Contacteaza-ma

Te invit in studioul meu din Bucuresti pentru a crea impreuna amintiri de nepretuit pentru tine si puiul tau. Daca vrei sa stabilesti o intalnire, ma poti contacta aici