Ce fel de recuzita aleg pentru bebelusii care vin la prima lor sedinta foto?

Nu sunt cuvinte care sa poata descrie euforia pe care o simti cand afli ca vei deveni mamica. Bucuria ta incepe cand o noua viata se agita in interiorul tau, cand asculti pentru prima data cum suna mica lui inimioara sau cand o lovitura jucausa iti reaminteste ca nu esti niciodata singura.

Poate ai vazut fotografii cu chipuri micute si delicate, surprinse in decoruri care iti transmit emotie si liniste. Toate aceste fotografii artistice sunt surprinse intr-un studio foto profesional de un fotograf specializat pe aceasta nisa, a fotografiei de nou-nascut.

Dotat cu toate echipamentele, recuzita si accesoriile necesare, studioul nostru iti ofera un spatiu intim si relaxant, un mediu bine conceput, ‘’homemade’’, dar mai ales sigur pentru micutul tau. Un astfel de spatiu este ideal pentru a da viata fotografiilor artistice.

Si pentru ca pun atata suflet in momentul in care un bebelus paseste cu parintii sai in studioul nostru, ma dedic complet in a-i alege tipul de recuzita, hainutele jucariile, decorurile. Tin cont de toate aceste elemente, fiindca imi doresc ca rezultatul meu sa fie acela de a crea cadre magice, unice, in care voi pune accent pe sentimente si emotii, in toate formele lor pure.

Recuzita, hainutele, jucariile si restul accesoriilor sunt realizate din materiale organice, compatibile cu pielea sensibila a bebelusilor, provenind de la furnizori specializati.

Special conceputa pentru ei, recuzita bebelusilor este miniaturala. Sunt piese din lemn sau ratan, bine slefuite, provenite de la furniori din toata lumea. Ea este permanent curatata si igienizata, apoi depozitata corespunzator.

In studioul nostru vei putea gasi de la costumase pentru nou-nascuti, bentite delicate, caciulite pana la wrapurile pe care le folosesc pentru infasatul bebelusilor. De asemenea jucariile pe care bebelusii le tin in manute sunt confectionate din materiale organice, realizate din tipuri de lana din fir moale, placut la atingere.

Acord prioritate maxima mediului in care va sta bebelusul. Acesta este in permanenta igienizat, astfel ca micutul tau sa se bucure de un mediu placut si relaxant. Fotografia de nou-nascut este despre trasaturile bebelusului si despre emotie. Astfel, orice decor este menit sa puna in evidenta puritatea si frumusetea bebelusului, insa accentul principal este intotdeauna pus pe micutul model.

Insa munca unui artist nu se termina niciodata in studio. Bebelusii sunt adevarata mea sursa de inspiratie in studio, ei ma ajuta sa surprind emotia si sa obtin portrete perfecte. Astfel, toata energia pe care o depun prin munca,dedicare, creatie se concretizeaza si prinde contur in post-procesarea fotografiei.

Comments are closed.