De ce in studio si nu acasa?

Cand devii mamica, traiesti o fericire care nu seamana cu nimic pe lumea aceasta. Si nimic din aceasta lume nu se compara cu ochii unei mame, care isi priveste pentru prima data puiul.
Ca orice proaspata mamica sunt convinsa ca nu te mai saturi sa-i admiri manutele si piciorusele micute, gurita, nasucul, unghiutele minuscule, trasaturile delicate. Si parca iti doresti sa le cuprinzi pe toate la un loc si sa le pastrezi acolo undeva intacte pentru totdeauna. Nu ai vazut pana atunci o faptura atat de delicata, nu ai contemplat pana in acel moment un chip atat de stralucitor si nu ai vazut vreodata un gangurit atat de placut…

Timpul trece, iar bebelusul tau creste! Prin urmare draga Mami, am convingerea ca astepti cu nerabdare sa imortalizezi primele momente din viata bebelusului tau!

Primul instinct cand vine vorba de a fotografia bebelusul este de a chema un fotograf acasa. Iti doresti acest lucru, in primul rand pentru ca se nasc o multime de temeri: ai impresia ca nu va sta la poze fiindca au aparut colicii sau ca ii va fi mai comod in mediul de acasa. Realitatea este ca din punct de vedere al echipamentelor si decorurilor este foarte dificil de a realiza o sedinta foto in alta parte decat in studio. Pe langa conditiile de spatiu, care poate fi insuficient acasa, mai exista si alte conditii care fac ca alegerea unui studio sa fie mai benefica unei astfel de sedinte.

De ce noi?

Si unde sa o faci mai bine decat in studioul nostru, unde domnesc curatenia, linistea, relaxarea?! Dotat cu toate echipamentele, recuzita si accesoriile necesare, studioul nostru iti ofera un spatiu intim si relaxant, un mediu bine conceput, ‘’homemade’’, dar mai ales sigur pentru micutul tau. Un astfel de spatiu este ideal pentru a da viata fotografiilor artistice.

Pentru a reusi sa conturezi portrete, sa transmiti emotie prin fiecare imagine realizata si sa le dai viata cu ajutorul camerei, un rol esential in studio il are lumina. Tehnica luminii este foarte importanta, iar aceste echipamente performante sunt cele care ofera consistenta fotografiilor mele si ma ajuta la realizarea unui portofoliu care ma defineste. Lumina in studio se poate adapta usor stilului meu, ca fotograf, se poate ajusta in intensitate in functie de cadrele pe care vreau sa le obtin, se poate muta in functie de locul unde am nevoie.

Recuzita, hainutele, jucariile si restul accesoriilor sunt realizate din materiale organice, compatibile cu pielea sensibila a bebelusilor, provenind de la furnizori specializati.

Si pentru ca toata aceasta recuzita miniaturala, special conceputa pentru ei este permanent curatata, igienizata si depozitata corespunzator, ea nu poate fi transportata in alte spatii pentru realizarea unor astfel de sesiuni foto.

Cata fericire poate sa ascunda o fotografie revazuta odata cu trecerea timpului, cata emotie poata sa ascunda ea la revederea detaliilor delicate ale bebelusului tau si cata sclipire se regaseste in ochii parintilor care s-au gandit sa opreasca timpul in loc pentru capturarea celor mai de pret amintiri atunci cand s-a nascut primul lor copil?!

Comments are closed.